Dit zijn de 10 beste aanwinsten van afgelopen seizoen gebaseerd op de meeste goals en assists! Abonneer je hier:

Meer zien van ESPN Nederland:
Website:
Instagram:
Facebook:
Twitter:
TikTok:

Nog meer zien van ons YouTube-kanaal? Bekijk de volgende afspeellijsten:

Eredivisie 2023/2024 | ESPN NL

Voor alle content over het nieuwe Eredivisie-seizoen 2023/2024 ben je bij deze afspeellijst op het goede adres. Denk aan de wedstrijden van Ajax onder de nieuwe trainer Maurice Steijn, PSV met smaakmaker Xavi Simons in de gelederen en alles over landskampioen Feyenoord. Dit seizoen zijn Almere City, Heracles Almelo en PEC Zwolle nieuw in de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie, dus ook hen zullen we veelvuldig in de gaten gaan houden. In deze playlist kijk je straks alle samenvattingen, highlights en unieke momenten van Eredivisie-clubs uit het Eredivisie-seizoen 2023/’24. Niets missen van het nieuwe seizoen? Klik dan snel op de afspeellijst!

Shorts | ESPN NL

Voor korte goals, mooie acties, interviews, grappige momenten en meer moet je bij onze Shorts-afspeellijst zijn!

Voetbalpraat | ESPN NL

Ook in 2023 is jouw favoriete voetbalpraatprogramma elke week te bekijken én te beluisteren als podcast. Hoor alle ins en outs, analyses en meningen van onze experts over de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en meer in Voetbalpraat.

Welkom op het YouTube-kanaal van ESPN Nederland. ESPN is hét sportkanaal van Nederland en de plek waar je alles over voetbal vindt. Van Eredivisie-voetbal met Ajax, PSV en Feyenoord tot Europa League-voetbal, Conference League-voetbal en het meest actuele (transfer)nieuws, zoals de transfers van Benjamin Tahirovic, Ramiz Zerrouki en Ruben van Bommel. Ook alles over de Keuken Kampioen Divisie vind je op ons YouTube-kanaal.

Tijdens elke Eredivisie-speelronde vind je op ons kanaal samenvattingen die we binnen dertig minuten na het laatste fluitsignaal hebben geupload. Daarnaast vind je meerdere video’s per week met onder andere samenvattingen van Eredivisie en KKD wedstrijden, interviews met de beste voetbalspelers en de mooiste goals en grappigste fragmenten. Ons doel? Het beste en leukste voetbalkanaal van Nederland zijn. Lijkt dit je wat? Abonneer snel op het ESPN kanaal!

#ESPN #ESPNNL #Eredivisie

camiseta ajax Últimas noticias de fútbol de 1ª división, la Champions League, UEFA, la Copa del Rey, equipos y mucho más.

Por istern

26 comentario sobre «De 10 BESTE TRANSFERS in de Eredivisie 2022/23 💸»
  1. Vrij logisch natuurlijk dat een Bergwijn hier in staat maar denk dat we het met z'n alle wel eens zijn dat dat niet een goede aankoop is geweest. Had dit lijstje liever gezien met prijs per goal of iets dergelijks. Lauritsen of Saito van Sparta die voor een habbekrat de dubbele cijfers ingaan met goal + assist samen. Of wat te denken van Carel Eiting van Volendam. Maargoed snap dat dat wellicht moeilijker is om samen te stellen.

  2. Die zogenaamde goal van Danilo tegen Groningen, is helemaal geen goal van Danilo. Hij heeft niet aan de voorzet van Idrissi gezeten en doelpunt is ook officieel toegekend aan Idrissi. Vreemd dat ESPN dit niet weet.