Het afgelopen seizoen was er meer dan genoeg te beleven in de Eredivisie! Bekijk alle voetbal-momenten van dit Eredivisieseizoen in deze video. Abonneer je hier:

00:00 Augustus
06:12 September
09:17 Oktober
14:27 November
20:00 Januari
26:48 Februari
31:18 Maart
35:43 April
40:28 Mei
50:58 Play-Offs

Meer zien van ESPN Nederland:
Website:
Instagram:
Facebook:
Twitter:
TikTok:

Nog meer zien van het ESPN Nederland YouTube kanaal? Bekijk de volgende afspeellijsten:

Eredivisie 2022/2023 | ESPN NL

Voor alle content over het nieuwe Eredivisie seizoen 2022/2023 ben je bij deze afspeellijst op het goede adres. Met de wedstrijden van Ajax. PSV met smaakmaker Xavi Simons in de gelederen. En je ziet hier alles over Feyenoord op weg naar de titel. Dit seizoen zijn FC Emmen, Excelsior en FC Volendam nieuw in de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie, dus ook hen zullen we veelvuldig in de gaten gaan houden. In deze playlist kijk je straks alle samenvattingen, highlights en unieke momenten van eredivisieclubs uit het eredivisieseizoen 22/23. Niets missen van het nieuwe seizoen? Klik dan snel op de afspeellijst!

Ontdek de Eredivisie | ESPN NL

Ontdek de Eredivisie is een serie waarin Sjoerd Mossou de mooiste voetbalplekken van Nederland bezoekt voor ESPN. Meer te weten komen over de historie van Ajax? Of weten hoe de roots van Feyenoord, PSV en FC Twente eruit zien? Sjoerd Mossou gaat 20 voetbalclubs van Nederland af om de rijke historie te ontdekken. Wil jij meer te weten komen over jouw favoriete voetbalclub of juist van de aartsrivaal? Kijk dan in de afspeellijst van Ontdek de Eredivisie!

Welkom op het YouTube-kanaal van ESPN Nederland. ESPN is hét sportkanaal van Nederland en de plek waar je alles over voetbal vindt. Van Eredivisie-voetbal met Ajax, PSV en Feyenoord tot Europa League-voetbal, Conference League-voetbal en alles over het meest actuele transfernieuws zoals de komst van Javairô Dilrosun, Steven Bergwijn en Guus Til. Ook alles over de Keuken Kampioen Divisie vind je op het ESPN Nederland YouTube kanaal.

Tijdens elke Eredivisie-speelronde vind je op ons kanaal samenvattingen die we binnen dertig minuten na het laatste fluitsignaal hebben geupload. Daarnaast vind je meerdere video’s per week met onder andere samenvattingen van Eredivisie en KKD wedstrijden, interviews met de beste voetbalspelers en de mooiste goals en grappigste fragmenten. Ons doel? Het beste en leukste voetbalkanaal van Nederland zijn. Lijkt dit je wat? Abonneer snel op het ESPN kanaal!

#ESPN #ESPNNL #Eredivisie

ajax camiseta Aquí puedes encontrar todos los vídeos de noticias sobre La Liga, la Premier League, la Horquilla, la Bundesliga y la Bundesliga.

Por istern

25 comentario sobre «Het grote SEIZOENSOVERZICHT van de Eredivisie 2022/’23 🍿»
 1. Fijn dat stukje van Berghuis met Feyenoord fans dr in, en dan zo knippen alsof hij het over impact op zijn familie door de fans heeft. Terwijl hij het over de media heeft…

  Lekker bezig ESPN, blijf de sensatie kweken he.

 2. Ik mis hier zo veel in… logisch dat het meeste over de top 4 gaat maar desondanks had bijvoorbeeld voor deze gebeurtenissen meer tijd gemaakt kunnen worden:

  Comeback fc volendam van 6 punten en degradatiekandidaat nr 1 naar directe handhaving.

  Verbanning uitsupporters stadion Cambuur.

  Drama en hectische gebeurtenissen rondom burak.

  Onrust bij Vitesse over overname en stadionkwestie.

  Er is nog veel meer te benoemen natuurlijk maar duidelijk is dat alleen de top 4 echt telt. Wellicht volgend jaar een eredivisie bestaande uit maximaal 6 teams dan maar?