Ajax heeft zondag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen verloren. De ploeg van John Heitinga ging met 3-1 onderuit bij FC Twente. Omdat AZ – PSV in 1-2 eindigde, besluiten de Ajacieden het seizoen als nummer drie van de Eredivisie.

#tweaja

►SUBSCRIBE NOW

►FOLLOW US
Website:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
TikTok:

equipacion ajax Página web oficial del Universidad Católica de Murcia CF. Noticias, fotografías, resultados y todo lo que necesitas saber del equipo universitario.

Por istern

46 comentario sobre «Highlights FC Twente – Ajax | Eredivisie»
 1. rampzalig. En zo zal het blijven gaan met Ajax. Zolang die hoge pietjes daarboven bij Ajax niet alles omgooien en acties ondernemen zal het zo blijven gaan met Ajax. Mijn geliefde club die tot een rotzooi is geworden. Deze nederlandse coaches kunnen Ajax niet helpen.

 2. Wat een klote amateur gedrag achterin en waar had Rulli last van? ben wel Fan, maar dit sloeg nergens op. Dan die fout van Alvarez strik erom! Tadic kan ook niet alles alleen en alsnog presteert die het om de beste stats te leveren zelfs in zo'n klote seizoen

 3. My dad used to beat me when I was a kid that was 30 years ago I never cried again. He beat all the tears out of my fragile body. But yesterday just one tear left my right eye and I was reminded of my childhood again. Never again I'm done watching Ajax games.

 4. Het vrouwenelftal van Ajax is kampioen, maar krijgt geen huldeging.
  Bij Ajax zouden ze eens een voorbeeld moeten nemen aan de World Assocuiation Of Kickboxing Organizations.
  Deze organizatie stuurde een speciale ambassadeur met een wel heel speciale missie naar SportAccord gehouden in 2018 in Tokyo om daar o.a. te gaan praten met mensen van het IOC om het kickboksen tot een officiële Olympische Sport te maken.
  En het was geen man die ze stuurde, maar het toenmalige 12-jarige meisje Jesse[Jane Mcparland als de officiële ambassadeur. En het heeft gewerkt. In juni 2021 kwam de bevesteging van het IOC.
  Kijk, bij wat men vaak afschildert als een mannelijke sport, wat men bij Ajax blijkt te suggereren door de vrouwen geen huldiging te geven, weet men bij de World Association Of Kickboxing Organizations wel vrouwen in de toch ook als zeer mannelijke bekend zijnde sport te eren en te erkenen en deze uiterst belangrijke taak te laten uitvoeren als ambassadeur voor de sport.

  WEBSITE van het IOC

  The 12-year-old Irish champion at the forefront of kickboxing

 5. Als je de Ajaxciden hoort hoeveel miljoenen ze denken te krijgen voor een aantal spelers die misschien weggaan als je die het hele seizoen ziet voetballen dan is er geen enkele club in Europa die miljoenen voor deze stuntelaars gaat betalen.