In de laatste speelronde van de Eredivisie stond dezelfde tegenstander als in de eerste wedstrijd op het programma: Vitesse. Feyenoord was op zoek naar een evenaring van het puntenrecord, maar daar werkte de tegenstander niet aan mee. De Arnhemmers sleepten tegen een kansrijk Feyenoord de overwinning uit het (vreugde)vuur in Rotterdam. #feyvit

ABONNEER ▶️

🛍 Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop:
🔴 ⚪️⚫ #Feyenoord

VOLG ONS OOK OP:
▶️ Instagram:
▶️ TikTok:
▶️ Facebook:
▶️ Twitter:

camiseta paris saint germain Últimas noticias de fútbol de 1ª división, la Champions League, UEFA, la Copa del Rey, equipos y mucho más.

Por istern

31 comentario sobre «LAST GAME of the season… 😤 | Highlights Feyenoord – Vitesse | Eredivisie 2022-2023»
 1. Heeft niemand doorgehad dat bij die eigen goal van van ginkel niemand het zicht blokte voor scherpen?
  En als mensen vinden dat geertruide het zicht blokkeert, geertruida stond helemaal geen buitenspel.

 2. Feyenoord had erg veel pech. Onder normale omstandigheden is het met rust al 6-0. Feyenoord speelde een erg goede wedstrijd, ik denk zelfs één van de betere dit seizoen. Hulde voor Feyenoord. Zeeeeer terechte kampioen. Wat een mooie club.

 3. Wie mij uit kan leggen waarom die eerste goal werd afgekeurd mag directeur scheidsrechterzaken worden in Zeist. Op het moment dat Kökcu schiet staat Geertruida helemaal geen buitenspel, pas na de aanraking van v Ginkel staat hij hinderlijk buitenspel, maar ja, v Ginkel heeft een ander shirt aan… Op het moment van het schot van Kökcu staat vgm Lopez wel buitenspel maar niet hinderlijk lijkt mij. Ik begrijp 'm niet.

 4. صدق او لا تصدق…لقد راهنت علي هذه المباراة بفوز فاينورد و لكنها هزمت.
  و لو فازت فاينورد…كنت سافوز بملغ 52 الف😭😭😭

 5. Jammer dat het record aantal totaal punten van 85 uit 34 wedstrijden nu niet is gehaald! 😩
  En dat deze wedstrijd niet ook is gewonnen van Vitesse (en dat Vitesse helaas weer beter is geëindigd dan NEC en hierdoor dus weer helaas de beste club is van Gelderland dit seizoen! 🤮)! 😫
  Maar ik ben nu ook en nog zeer trots op mijn favoriete en allerbeste club van Nederland, FEYENOORD!!!
  KOM OP, FEYENOORD, OP NAAR VOLGEND SEIZOEN MET WEER ONZE HELD ARNE SLOT EN ZIJN STAF AAN JOUW ROER!!!
  😀😁🤩🥰😍❤👍👏💪⚽️🥇🏆🔴⚪⚫🇳🇬

 6. The lapse in concentration is something that Arne needs to fix even if it means running them until their knees fall off. That's how Feyenoord lost to Roma as well- a final minute lapse in concentration. This is a critical moment for growth if we want a chance to shine in the next Champions League.

 7. It would've been nice to cap the season off with a win at home. I hope this loss doesn't bleed into next season. I remember a few years ago The Lions in the NFL won all 4 of their preseason games and lost ALL of the regular season games! So one can never know with these things.

 8. nou goh hier ga ik echt slecht van slapen mijn cluppie is kampioen geworden en nu moet ik 2 zondagen later mezelf in verdriet verdrinken want we haalden geen 85 punten…🤣
  alleen de media was hier mee bezig, en tuurlijk had ik graag gewild dat mijn cluppie dit had gewonnen maar het zat er niet in vandaag zowel met scherpen als met de var.
  de fontein stond er vandaag weer prachtig bij het gras was weer flink gegroeid en als ik ooit aan de slechte momenten van feyenoord denk dan zie ik elke dag die fontein….😌en dan voelt het weer een heel stuk beter.